Google ads tips

10 Google Ads tips die je direct kunt toepassen

Na het aanzetten van de campagnes ben je nog niet klaar, want dan begint het testen en in de gaten houden van bijvoorbeeld irrelevante zoekwoorden, je budget en resultaten. Zodat je steeds betere resultaten krijgt met je campagnes. Hieronder 10 Google Ads tips die je niet moet vergeten en direct kunt toepassen.
google shopping gratis klikken

Hoe je gratis Google Shopping klikken kunt krijgen

Platforms van Google is een programma van Google dat al even bestond. Dit waren eerst productadvertenties die in de organische zoekresultaten konden worden weergegeven.
Bodaanpassing in Adwords

Maak gebruik van bodaanpassingen in Google Ads

Wat zijn bodaanpassingen? Je kunt met het instellen van bodaanpassingen in Google Ads invloed uitoefenen op hoevaak je advertenties worden weergegeven op basis van waar, wanneer en hoe mensen zoeken.
Adwords veiling

Hoe werkt het Adwords veiling systeem [met video]

Hoe werkt de Google Adwords veiling? Hoe verbeter je de kwaliteitsscore?
notities adwords

Nieuw in Adwords: Notities toevoegen

Er is een nieuwe functie beschikbaar in Google Adwords. In de nieuwe interface van het programma is er nu de mogelijkheid om een notitie toe te voegen aan de lijngrafiek met gegevens. Het was al beschikbaar in Analytics, maar nu ook in Adwords.
Google adwords advertentie tips

7 Tips voor een goede Adwords advertentie en hogere CTR

De zoekopdrachten die mensen uitvoeren in Google geven organische en betaalde resultaten. De advertenties boven aan de 1e pagina van Google komen van Adwords adverenties (en ook onderaan zie je advertenties).