Google shopping gratis

Hoe je gratis Google Shopping klikken kunt krijgen

Google shopping gratis inzetten voor je webshop? Dat kan nu en dat is toch iets wat iedere webshop wil. Lees het artikel en zie welke stappen je moet nemen voor gratis Google Shopping.
adverteren op google

Adverteren op Google: de 7 DO’s voor jouw webshop

Maak gebruik van onderstaande tactieken in Google Ads en je krijgt meer leads voor hetzelfde budget! Met schermafbeeldingen zodat je voorbeelden ziet van Google Adwords advertenties uit de praktijk.
Black Friday 2020

Google Ads Black Friday / feestdagen proof maken

Maak je Google Ads campagnes klaar voor Black Friday of andere komende feestdagen. Hoe doe je dat dan? Lees mee met de 2020 tips!
facebook-ads

Facebook adverteren leren [gratis in 4 dagen]

Ben je gestopt met Facebookadvertenties omdat ze je toch alleen maar geld kosten? Dan zijn er een aantal redenen waar dat aan kan liggen. Bekijk de gratis Facebook actie in het blog.
google adverteren of social media adverterern

Google adverteren of Social media adverteren?

Welk kanaal kies jij om te adverteren? Hoe wordt je nou als ondernemer zichtbaar voor jouw doelgroep? Om organisch verkeer naar je website te trekken, wordt het steeds moeilijker.
Google Ads zoektermen rapport

Google Ads zoektermen rapport: hoe gebruik je het?

Je hebt het waarschijnlijk gezien in je Google Ads account dat er onder het gedeelte zoekwoorden een apart zoektermen rapport is. Wat is het verschil met de zoekwoorden? Dat leg ik je uit in dit artikel en ook wat je met het zoektermen rapport…
pinterest adverteren

Is Pinterest adverteren iets voor jouw bedrijf?

Pinterest heeft in Nederland in 2020 al 3,5 miljoen gebruikers. Pinterest is enorm populair vooral voor bedrijven die zich richten op de B2C markt. De gemiddelde “pinner” zit 34 minuten per dag op Pinterest. Dit is langer dan op Facebook en Instagram. Mensen gebruiken Pinterest om ideeën te krijgen voor wat ze willen kopen of doen.
Google ads tips

10 Google Ads tips waarmee je een beter resultaat kunt realiseren

Na het aanzetten van de campagnes ben je nog niet klaar, want dan begint het testen en in de gaten houden van bijvoorbeeld irrelevante zoekwoorden, je budget en resultaten. Zodat je steeds betere resultaten krijgt met je campagnes. Hieronder 10 Google Ads tips die je niet moet vergeten en direct kunt toepassen.
Bodaanpassing in Adwords

Maak gebruik van bodaanpassingen in Google Ads

Wat zijn bodaanpassingen? Je kunt met het instellen van bodaanpassingen in Google Ads invloed uitoefenen op hoevaak je advertenties worden weergegeven op basis van waar, wanneer en hoe mensen zoeken.
Adwords veiling

Hoe werkt het Adwords veiling systeem [met video]

Hoe werkt de Google Adwords veiling? Hoe verbeter je de kwaliteitsscore?